Медици от Пирогов излизат на протест. Целият екип на Клиниката по детска

...
Медици от Пирогов излизат на протест. Целият екип на Клиниката по детска
Коментари Харесай

Медици от „Пирогов“ на протест в защита на началника на детската хирургия проф. Шивачев

Медици от „ Пирогов ” излизат на  митинг . Целият екип на  Клиниката по детска хирургия  ще се събере пред постройката на лечебното заведение, с цел да покаже  подкрепа  към началника си  проф. доктор Христо Шивачев.

Какво става в „ Пирогов “: Шефът на Клиниката по детска хирургия – „ разкъсан “ на конкурс за същия пост

Както Dariknews.bg писа по-рано националният съветник по детска хирургия и сегашен началник на Клиниката по детска хирургия в болница „ Пирогов “ проф. д-р Христо Шивачев бе отхвърлен като кандидат за същия пост. Това стана ясно от обява във фейсбук страницата на „ Детска хирургия-Пирогов “. Там беше споделен документ, който съставлява известие от ръководителя на комисията, която организира състезанието за шеф на клиниката, до проф. Шивачев.

Според въпросното съобщение професорът „ не е класиран “ като претендент за началник на Клиниката по детска хирургия, така като  писмената програма, която е показал, е оценена с 4.14, а с цел да премине към идващия кръг е нужна оценка 4.50.  „ В класирането могат да вземат участие претендентите, получили оценка не по-малко от 4.50 в трети стадий на състезанието – събеседване “, се посочваше още в формалното известие от ръководителя на комисията.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР